Treacle & Spice

Treacle & Spice, of melasse en specerij in het Nederlands, zijn dé essentiële ingrediënten voor gingerbread en speculaas, onze favoriet! Treacle & Spice staat voor sfeer, warmte en comfort. Wij brengen jou graag naar deze mysterieuze, warme & comfortabele geur van koek uit de oven.

Het atelier van Ginger in Maastricht biedt een scala aan taart en patisserie gebaseerd op de nieuwe hedendaagse klassiekers met smaken van over de wereld. Alles is ter plekke bereid met aandacht voor smaak, kwaliteit en de juiste ingrediënten.

In haar carrière als patissier reisde Ginger de wereld over om zich steeds meer te verdiepen in het vak. Daarbij was het aanbod groot en de kwaliteit hoog. Ze werkte in diverse bakkerijen, hotelpatisserie, cakestudio’s en hippe health food café’s.

“Ik had beduidend geen focus op één afdeling binnen de patisserie. Op veel verschillende plekken mocht ik werken en maakte ik kennis met diverse culturen & technieken in de gebakswereld. Eenmaal terug in mijn hometown Maastricht, wil ik dat avontuur met iedereen delen. Sweets are a timeless tradition - to celebrate life in every moment of the day”

... en dat geldt voor iedereen!

Met deze missie bieden wij dus ook een breed assortiment aan vegan, gluten-arme en andere allergenen vrije opties!

Custom orders

Naast ons regulier assortiment specialiseren we ons in designs voor alle gelegenheden. Verjaardagen, bruiloften, babyshowers, gender reveals en meer!

Wij helpen jou aan custom cakes of sweettables, passend bij jouw smaak- en dieetwensen. Middels diverse technieken steken we liefde en zorg in ieder uniek ontwerp.

Bestel het gebak uit ons assortiment of je customized cake binnenkort online! Het atelier is te betreden voor het afhalen van sweets en bestellingen.

Hou je ogen open... Het Atelier biedt vele specials en acties! 

Levering aan horeca


Gebak is - een tijdloze traditie - om het leven te vieren op elk moment van de dag. Wij vinden dat dit voor iedereen geldt. Bewuster leven is mainstream geworden en met deze missie helpen wij o.a. de horeca om die drempel van assortimentsaanpassing te verlagen! Veel van ons gebak is toegankelijk voor een grotere groep mensen. Zo hebben wij keuze uit o.a. vegan en glutenarme producten.

We hechten veel belang aan innovatie, flexibiliteit en kwalitatieve producten. Jullie wensen graag een op-maat-gemaakt huisrecept? Wij ontwikkelen deze graag!

Interesse? Neem contact met ons op of vraag naar de brochure.