Fully custom taarten

Wij adviseren minimaal 2 weken van tevoren je custom bestelling te plaatsen. Heb je last minute een cake nodig, dan is dat afhankelijk van onze agenda en komen wij na je aanvraag erop terug! Zitten wij al vol? Neem dan een kijkje bij onze standaard cakes, deze kun je tot 3 dagen van tevoren bestellen en een kleine twist geven. 

Wil je een thema taart voor bijvoorbeeld kids, een babyshower of genderreveal bestellen? Stel dan een van onze themataarten samen!

Themataarten

Wil je een thema cake voor kids, babyshower of genderreveal? Dat kan! Voor onderstaande thema’s hebben we alles in huis incl figuurtjes en huisgemaakte decoraties. 

Staat het thema dat je wil hier niet bij? Dan kan je je eigen figuurtjes/ materiaal brengen langs de store. Wij kunnen ook kijken deze voor jou te bestellen tegen een meerprijs.

Wij adviseren minimaal 2 weken van tevoren te bestellen. 

Custom vegan taarten

Een vegan custom taart? YES-WE-DO. Je kan deze bestellen enkel vanaf 22 personen.

Enkele kleuren en decoraties kunnen wij helaas niet verwerken op een vegan cake omdat hier dierlijke producten inzitten. Ons vegan bestel formulier is zó ingericht dat het helemaal past bij jouw vegan lifestyle. 

Wij adviseren minimaal 2 weken van tevoren te bestellen.