Custom Orders

Naast ons regulier assortiment specialiseren we ons in designs voor alle gelegenheden. Verjaardagen, bruiloften, babyshowers, gender reveals en meer!

Wij helpen jou aan custom cakes of sweettables, passend bij jouw smaak- en dieetwensen. Middels diverse technieken steken we liefde en zorg in ieder uniek ontwerp.

Je kunt al een samengestelde taart bestellen vanaf 6,10 per persoon. 

Geïnteresseerd? Stuur dan graag een mail. Hierna sturen we je onze Cake Order List met alle smaken én een prijsopgave voor je taart.

Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd!

Een groots luxe feest in een kasteel, een uitbundig festival in de wei of een kleine en intieme lunch...

Wij dromen met je mee!

T&S ontwerpt en maakt jullie uitzonderlijke taart of een "jaw-dropping" dessert buffet om de dag nóg onvergetelijker te maken

Wij maken al een bruidstaart vanaf 6,- p.p.

Vegan wedding cake? No problem!

Hoe werkt het?

Voor een custom cake adviseren wij minimaal twee weken van tevoren bestellen. Last minute bestelling? Bel even, dan kijken we of we wat voor je kunnen doen!

Na het doorgeven van je bestelling krijg je van ons z.s.m. een prijsopgave. Na akkoord van de prijsopgave ontvang je een betaallink voor een aanbetaling van 50% ter bevestiging van je bestelling. Het totale bedrag dient op de dag van ophalen/levering te zijn voldaan. Het atelier is te betreden voor het afhalen van sweets en bestellingen.