Frequently Asked Questions

Wij adviseren Custom Cakes ruim twee weken van tevoren te bestellen. Daarbij geldt wel, vol=vol. Wij adviseren daarom op tijd te zijn om je plek te verzekeren. 
Sweets en producten uit het reguliere assortiment tot 3 (werk)dagen van tevoren. Ook hierbij geldt, vol = vol! 

Yes! Custom Cakes kunnen wij vegan maken vanaf 22 personen. Onze bananenbroden, cheeZcakes en granola zijn ook vegan! We werken ondertussen aan nieuwe specials om te blijven verrassen. 

Bij al onze taarten staat allergenen informatie vermeld. Zo hebben we vegan, glutenarm, notenvrij, vrij van geraffineerde suikers, soyavrij. Ondanks dat we onze machines en werkbanken zorgvuldig schoonmaken, kunnen we sporen niet uitsluiten. Daarom zijn onze producten niet geschikt voor mensen met een zeer ernstige allergie.

Treacle & Spice maakt bananenbrood van haar eigen blend van glutenvrije bloemsoorten! Ondanks dat we onze machines en werkbanken zorgvuldig schoonmaken, kunnen we sporen van gluten niet uitsluiten. Daarom zijn onze producten niet geschikt voor mensen met een zeer ernstige allergie, vandaar glutenarm.

Over het algemeen werkt Treacle & Spice niet graag met fondant, behalve bij het maken van kleine decoraties als figuren en bloemwerk. Mocht je tóch een fondant taart willen, kunnen we het hier, afhankelijk van het design, over hebben!

Taarten vanaf 25 personen kunnen we tegen bezorgkosten aan huis leveren.

Dat mag gezellig bij ons in de winkel :) Heb je een grote bestelling of een bruidstaart? Dan sturen we een factuur. 

Orders die langer dan 1 week van tevoren besteld zijn, kunnen gewijzigd of geannuleerd worden. Binnen een week kan er helaas niet geannuleerd worden. Wil je een kleine wijziging doorgeven, kan dat natuurlijk wél!