Treacle & Spice

Treacle & Spice, of melasse en specerij in het Nederlands, zijn dé essentiële ingrediënten voor gingerbread en speculaas, onze favoriet! Treacle & Spice staat voor sfeer, warmte en comfort. Wij brengen jou graag naar deze mysterieuze, warme & comfortabele geur van koek uit de oven.

COMFORTFOOD

Je kunt bij ons terecht voor Amerikaans gebak en inspiraties vanuit diverse delen van de wereld. Van taartpunten tot een giant chocolate chip en smeuïge-suikerige cinnabuns. Alles is ter plekke bereid met aandacht voor smaak, kwaliteit en de juiste ingrediënten.

In haar carrière als patissier reisde Ginger de wereld over om zich steeds meer te verdiepen in het vak. Daarbij was het aanbod groot en de kwaliteit hoog. Ze werkte in diverse bakkerijen, hotelpatisserie, cakestudio’s en hippe health food café’s.

“Ik had beduidend geen focus op één afdeling binnen de patisserie. Op veel verschillende plekken mocht ik werken en maakte ik kennis met diverse culturen & technieken in de gebakswereld. Eenmaal terug in mijn hometown Maastricht, wil ik dat avontuur met iedereen delen. Sweets are a timeless tradition - to celebrate life in every moment of the day”

... en dat geldt voor iedereen!

Met deze missie bieden wij dus ook een assortiment aan vegan, gluten-arme opties! 

Custom orders

Naast ons regulier assortiment in de cakeshop specialiseren we ons in custom cakes & sweets voor alle gelegenheden. Verjaardagen, bruiloften, babyshowers, gender reveals en meer!

Passend bij jouw smaak- en dieetwensen creëren we met liefde en zorg in ieder uniek ontwerp.

Bestel je customized cakes of shop items nu online!

Levering aan horeca


Gebak is - een tijdloze traditie - om het leven te vieren op elk moment van de dag. Wij vinden dat dit voor iedereen geldt. Bewuster leven is mainstream geworden en met deze missie helpen wij o.a. de horeca om die drempel van assortimentsaanpassing te verlagen! Veel van ons gebak is toegankelijk voor een grotere groep mensen. Zo hebben wij keuze uit o.a. vegan en glutenarme producten.

Interesse? Neem contact met ons op of vraag naar de brochure.